Uvjeti kupnje

UVIJETI KUPOVINE

1. Izaberite željene artikle
2. Ubacite u košaricu i popunite obrazac "NARUČIVANJE".

•  Ako prije narudžbe želite mijenjati sadržaj košarice, u opciji "košarica" možete to učiniti. Molimo Vas obratite pažnju na ikonicu "POTVRDA IZMJENE" kako bi zabilježili promjene.

•  Također Vas molimo da pri popunjavanju obrasca "naruči" obratite pažnju na način plaćanja i dostavu te na podatke ukoliko ste pravna osoba ili obrtnik, kako bi Vam mogli isporučiti R2 račun.

 

NAČIN DOSTAVE I PLAĆANJA

 

1. HRVATSKA POŠTA

♦ Gratis dostava na kopno i otoke za Hrvatsku
♦ Pakete šaljemo s povratnicom (potvrda o uručenju)
♦ Možete navesti drugu adresu (adresa na radnom mjestu)
♦ Način plaćanja pouzećem, uplatnicom ili internet bankarstvo, kod narudžbe označite internet bankarstvo iako cete platiti općom      uplatnicom.

♦ U komentar kod narudžbe navedite da želite slanje Hrvatskom poštom

♦ Nakon  potvrde narudžbe javit ćemo Vam toćan iznos za uplatu i sve potrebne podatke s obzirom da se rade o  unikatnim artiklima.

♦ Podaci za plaćanje  internet bankarstvom ili opčom uplatnicom 

   Obrt Maružin Divkovićeva 8 Pula
   OTP banka račun br. IBAN: HR28 24070001100167923
   Model 000
   Poziv na broj 
 HR28 24070001100167923     

♦ Narudžbe šaljemo  radnim danom nakon što uplata bude vidljiva na našem računu,obavijesti šaljemo mailom ili sms porukom o detaljima dostave kada možete očekivati isporuku.

♦ dostava od 2 do 5 dana

♦ narudžbe šaljemo samo unutar Hrvatske 

 

 * Narudžbe šaljemo idući radni dan uz prthodno kontaktiranje kupca putem maila,o vrijednosti narudžbe, te kada mogu očekivati dostavu naručene narudžbe

*  ako se radi o više komada u narudžbi,kupca ćemo obavjestit o mogučnosti izrade i terminu slanja

* Narudžbe naručrene s naznakom rezervacije na izrađene artikle na više dana neodobravamo.

* Narudžbe koje su odabrale internet plaćanje, a račun nije podmiren u roku sedam radnih dana od naše obavjesti mailom o  iznosu plačanja, tada smatramo da je kupac odustao od kupnje te se narudđbe storniraju

* Ako kupac ne podigne narudžbu  s načinom plaćanja pouzećem i narudžba nam se vrati, sljedeću narudžbu koju napravi gubi pogodnost besplatne poštarine i plaća poštarinu  te ima samo mogučnosti plaćanja internet bankarstvom. Narudžbu šaljemo samo kad uplata bude vidljiva na našem raćunu.

 

 

U cijenama Pdv nije obračunat temeljem čl.22 st.1 zakona o Pdv-u

 

POPUSTI NA KOLIČINU MALOPRODAJE

Za narudžbe preko 1000.00 kn odobravamo popust 10%

Za narudžbe preko 1500.00 kn odobravamo popust 15%

Za narudžbe preko 2000.00 kn kontaktirajte nas preko telefona 098 79 53 79 ili putem kontakt

VELEPRODAJA UPIT NA TEL 098795379

 

* Za sva ostala pitanja ili reklamacijama , kontaktirajte nas na e-mail: obrt.maruzin@gmail.com ili na mob 098 795379

Reklamacija artika za povrat novca u roku od 15 dana uz priložen račun i artikal koji se vraća.Kupac šalje reklamacije putem pošte uz povratnicu.

Radnim danom od ponedeljka do petka od 10:00 do 12:00 putem telefona kontakt s strankama

 

Prema zakonu o zaštiti potrošaća maloljetne osobe kao i potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to za njih mogu obaviti samo zakonski zastupnici

 

Izjava o privatnosti

Obrt Maružin se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, Te njihove podatke ne daje i nekoristi za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima se nakon izvršenih narudžbi brišu i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici obrta Maružin. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

♦ osobni podaci kupca se ne arhiviraju
♦ osobni podaci kupca se ne koriste u marketiške svrhe

 

 

ORS